منصور سراج

دانشیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/12/13

منصور سراج

دانشکده علوم ریاضی و کامپیوتر / گروه ریاضی

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. بررسی مسائل برنامه ریزی کسری فازی
    زهرا دادروان 782
  2. رویکرد برنامه ریزی هندسی سیگنومیال برای حل مسائل برنامه ریزی کسری غیر خطی
    عباس حسینی موسی ابادی 782
  3. تولید مجموعه ای از پاسخ های همکارانه از یک مسئله برنامه ریزی خطی چند هدفه با رویکرد نظریه بازی ها
    مازیار موسی پور 781
  4. بررسی یک مساله کاربردی با رویکرد برنامه ریزی هندسی در نظریه بهینه سازی
    بلسم کاظم شلال 781
  5. کاربرد همزمان برنامه ریزی کسری و منطق فازی در بهینه سازی
    زهور تحسین یوسف 781
  6. یک تکنیک جدید ساده برای حل مسائل برنامه ریزی خطی کاملا فازی
    ساره عیسی رضا 781
  7. الگوریتم سیمپلکس کسینوس
    امیر بگدلی 781
  8. جواب های غیر مغلوب ضعیف یک مسئله برنامه ریزی خطی کاملا فازی
    مریم مکروم 780
  9. حل مسئله حمل و نقل با چهار روش میانگین پیشنهادی مختلف و مقایسه با روش های موجود برای جواب بهینه
    حیدر کاظم صخی 780
  10. تاثیر رویکرد هفت مرحله ای بر روش سیمپلکس در بهینه سازی مهارت های دستکاری ریاضی
    وسام خالد حسناوی 780
  11. اجرای موثر روش ابسیلون قید در مسایل برنامه ریزی ریاضی چند هدفه
    مرتضی طرفی غنطاب زاده 780
  12. بررسی مسایل برنامه ریزی خطی کاملاً فازی
    حسین زنگنه 780
  13. یک رویکرد جدید برای حل مسائل برنامه ریزی کسری خطی با مفهوم دوگان
    سمانه فرح وند 779
  14. کاربرد منطق فازی در حل مسائل برنامه ریزی خطی وغیر خطی
    عزیز حسن بسام 779
  15. برنامه ریزی آرمانی فازی برهم کنشی برای مسائل حمل و نقل چندهدفه
    رضوان بهمئی 779
  16. مسائل برنامه ریزی هندسی تعمیم یافته با متغیرهای غیرمثبت
    سوسن روپوشی 779
  17. حل مسائل برنامه ریزی کسری خطی درمحیط فازی با رویکرد عددی
    لاله ابول زاده 778
  18. جواب بهین قوی در مسائل برنامه ریزی خطی بازه ای
    فاطمه جعفرزاده 778
  19. رویکرد تعاملی مسٔله برنامه ریزی کسری چند هدفه صحیح دو سطحی
    رضا میرعالی 778
  20. حل مسائل برنامه ریزی غیرخطی فازی با الگریتم ژنتیک
    فاطمه حمید 778
  21. حل مسئله برنامه ریزی کسری با اعداد صحیح
    نجمه احمدی بابادی 777
  22. حل مساله برنامه ریزی کسری خطی بااعدادصحیح بااستفاده ازرویکردبهینه سازی استوار
    احسان اورند 777
  23. مسئله برنامه ریزی هندسی چند هدفه با رویکرد فازی
    محمدباقر باقرزاده انصاری 775

    در مسائل برنامه ریزی هندسی چند هدفه، بیش از یک تابع هدف داریم . در اینجا جوابی که همزمان تمام اهداف را بهینه کند وجود ندارد. تحت این شرایط تصمیم گیرندگان (DM) به دنبال یافتن یک جواب مرجّح هستند. دراین راستا چند برنامه ریزی ریاضی مانند روش برنامه ریزی ϵ - قید، برنامه ریزی آرمانی، برنامه ریزی نقطه مرجع و روش وزن دهی در گذشته ارائه شده اند . در این پایان نامه ابتدا برای آشنایی با صورت کلی مسائل برنامه ریزی چند هدفه و روشهای به کار رفته در حل آنها، در فصل اول توابع خطی چند هدفه و برنامه ریزی چند هدفه و روش ϵ - قید معرفی شده است سپس در فصل دوم با منطق فازی و ضرورت استفاده از آن و همچنین اعداد و توابع فازی به اختصار آشنا می شویم. در فصل سوم، انواع مسائل برنامه ریزی هندسی چند هدفه معرفی و مسائلی که اهداف آنها از نوع توابع با ضرایب مثبت( posynomial ) هستند و روش حل آنها با استفاده از دوگان معرفی شده است. در فصل چهارم پس از معرفی صورت کلی مسائل برنامه ریزی چند هدفه ، ابتدا روش ϵ - قید برای یافتن جواب های غیر مغلوب (پاراتو) استفاده شده، آنگاه با استفاده از برنامه ریزی فازی جواب های بهین را شناسایی می کنیم . دراین فصل ، چند مثال عددی توسط هر دو روش ϵ - قید و برنامه ریزی فازی ، جهت تشریح مسئله ارائه و در نهایت جواب ها ی به دست آمده با یکدیگر مقایسه شده اند. در پیوست، سه مسئله که صورت آنها از نوع توابع غیر posynomial هستند آورده ایم و نحوه ی تبدیل آنها به مسائل posynomial پیشنهاد شده است .


  24. یک روش برهم کنشی جدید برای حل مسائل برنامه ریزی خطی چند هدفه
    عبدالحسین بیت سیاح 775

      برنامه ریزی چندهدفه طی چهار دهه‌ی گذشته مطرح شده است. در این پایان‌نامه، ما یک الگوریتم جدید برای حل مسائل برنامه‌ریزی چندهدفه براساس یک روش جدید را توسعه می دهیم. ‎
    در این روش از یک نقطه‌ی آرمانی که معمولا نشدنی است شروع و با حرکات گام به گام به سمت ناحیه شدنی حرکت می کنیم و این روش با تصمیم گیرنده تعامل مستمر دارد. ما دراین پایان‌نامه مسائل چندهدفه‌ای را که همه توابع هدف و قیود آن خطی هستند در نظر می گیریم. درستی اجرای الگوریتم مطرح شده با چند مثال عددی نشان داده شده است.


  25. بررسی تصمیم گیری غیرمتمرکز برای حل مسائل تصمیم گیری چندهدفه ی دوسطحی با رویکرد فازی
    زهرا حسنیان 774

    این رساله به مسائل برنامه ریزی خطی چندهدفه دوسطحی غیرمتمرکز (DBL-MOLP) با یک تصمیم گیرنده (DM) در سطح بالا(رهبر) و بیش از یک تصمیم گیرنده در سطح پایین (پیرو) می پردازد. هرDM می تواند بیش از یک تابع هدف داشته باشد که به عنوان یک آرمان فازی فرمول بندی می شود. در این رساله، به منظور مشخص کردن تصمیم گیری غیرمتمرکز در یک مسئله DBL-MOLP، یک دیدگاه تعیین رضایت مندی نسبی برای رهبر پیشنهاد می گردد تا مدیریتش را تضمین کند و درنتیجه از تناقض گزارش شده در نوشته های پیشین، مبنی بر اینکه "پیروها، درجات رضایت بالاتری نسبت به رهبر دارند"، جلوگیری کند. به سبب این دیدگاه، اگر رهبر از جواب های به دست آمده توابع هدف راضی نباشد، فرآیند حل مسئله به راحتی با تنظیم سطح رضایتمندی نسبی برای پیروهای مرتبط، مجددا انجام می شود. یک رویکرد تبدیل خطی سازی نیز معرفی می شود تا فرآیند به دست آوردن جواب نهایی را آسان تر کند. برای برجسته سازی بعضی از آرمان های مهم فازی، یک روش وزن دار نیز بررسی می گردد. در پایان یک مثال عددی برای توضیح بیشتر استفاده شده است و مقایسه با رویکردهای موجود نیز انجام گرفته است تا شدنی بودن روش پیشنهادی را ثابت کند


  26. روش نیوتن برای حل مسائل بهینه سازی فازی
    مریم کعب عمیر 774

    در اکثر موارد تعیین ضرایب تابع هدف به عنوان یک مقدار حقیقی کاری دشوار است. (در حالت کاربردی و معمول) ‏در این حالت تابع هدف در یک مسئله برنامه‌ریزی نمی‌تواند به‌صورت قطعی بیان شود‏، ما تابع هدف با مقدار فازی را به عنوان یک روش برای مقابله با عدم اطمینان و عدم دقت مدل برنامه‌ریزی ریاضی در ضرایب تابع هدف درنظر می‌گیریم.

    در این پایان‌نامه‏، مسائل بهینه‌سازی را درنظر می‌گیریم که تابع هدف آن‌ها فازی است. برای این دسته از مسائل بهینه‌سازی فازی ما روش نیوتن را برای پیدا کردن جواب‌های غیرمغلوب مطرح می‌کنیم. برای این منظور‏، از مفهوم مشتق‌پذیری هاکوهرای تعمیم‌یافته استفاده می‌کنیم‏ که کلی‌ترین راهکار موجود برای مشتق‌پذیری توابع فازی است.
     


  27. مسائل برنامه ریزی کسری خطی چندهدفه ی چندسطحی با رویکرد برنامه ریزی فازی آرمانی اصلاح شده
    طاهره صعودی 774

    این پایان نامه،‌ یک روش اصلاح شده جدید برای حل مسائل برنامه ریزی کسری خطی چندهدفه چندسطحی بر اساس روش برنامه ریزی آرمانی فازی با برخی از تغییرات در الگوریتم پیشنهادی که توسط باکی در سال 2010 ارائه شد و با مساله برنامه‌ ریزی خطی چندهدفه چند سطحی ارتباط داشت، ارائه می دهد. در روش اصلاح شده پیشنهادی، صورت و مخرج هر یک از توابع در هر سطح جداگانه به آرمان فازی تبدیل شده و سطح انتظار هر تابع هدف به شکل جداگانه ای محاسبه می شود. لذا بالاترین درجه هر کدام از این توابع عضویت با حداقل کردن مجموع متغیرهای انحرافی منفی به دست می آید. الگوریتم پیشنهادی با حذف جواب های ترجیحی هر یک از تصمیم گیرندگان در هر سطح، مساله برنامه ریزی کسری خطی چندهدفه چندسطحی را ساده می کند که به موجب آن باعث جلوگیری از مشکلات وابسته به مسائل برنامه ریزی و شرایط توقف تصمیم می شود. هدف این پایان نامه ارائه یک تکنیک کارآمد و ساده برای به دست آوردن جواب بهین سازگار با مسائل برنامه ریزی کسری خطی چندهدفه چندسطحی است. در پایان، مثال هایی جهت تفهیم بهتر مطالب ارائه شده است.


  28. بهینگی مسائل برنامه ریزی مجزای کسری غیرخطی
    معصومه طلاوری 773

    این پایان نامه، به مطالعه ی بهینگی لازم و کافی، برای مسایل برنامه ریزی مجزای کسری محدب-مقعر مربوط می شود،که مجموعه ی تصمیم این مسایل، خانواده ای از اجتماع مجموعه های محدب است. تابع لاگرانژ برای چنین مسایلی تعریف می‌گردد و نقاط ساکن و زینی کان-تاکر برای نقاط ساکن و زینی کان-تاکر مشخص شده‌اند. هم چنین بعضی قضایای مهم به مساله کان-تاکر برای نقاط ساکن و زینی اثبات شده‌اند.علاوه بر این، مساله کلی فرمول‌بندی می‌شود و قضیه‌های دوگانگی معکوس، قوی و ضعیف اثبات می‌گردد. در پایان‌نامه کنونی مثال‌هایی جهت تفهیم بهتر مطالب فراهم شده است.


  29. بهینه سازی پیوسته درمسائل برنامه ریزی هندسی تعمیم یافته با متغیر های غیر مثبت
    فیروز محمودی گهرویی 773

     برنامه ریزی هندسی بیشتر در مسایل مربوط به مدیریت و طراحی صنعتی کاربرد دارد که انواع روشهای مختلف ( ازجمله روشهای تجزیه ی پایه ای – توانی ) برای حل این گونه مسائل پیشنهاد شده است که تمامی این راه حل ها زمانی کارایی خواهند داشت که متغیر های تصمیم مساله ی مورد نظر اکیدا مثبت باشند.از طرفی مسائل زیادی نیز وجود دارند که متغیر های تصمیم در آنها از جنس دما ، سرعت ، شتاب و ... می باشد و می توانند مقادیر غیر مثبت را نیز اختیار کنند . لذا در چنین مواردی روشهای تجزیه ی پایه ای – توانی کارایی نخواهند داشت . بنابر این برای حل مسایلی که دارای متغیر های غیر مثبت با توانهای عدد صحیح می باشند ( با استفاده از تکنیک تغییر متغیر ها ) راه حلی پیشنهاد شده است که می تواند مساله ی مورد نظر را با یک مساله ی دیگر ولی با متغیر های مثبت معادل سازی کند . در مجموع برخی از قوانین کارامد محدب سازی برای جملات سیگنومیال مساله ی داده شده به منظور بالا بردن کارایی رویکرد بهینه سازی آن ارایه می کنیم که تا حد قابل توجهی می تواند زمان حل مساله را کاهش دهد . سپس دسته ی خاصی از جملات سیگنومیال را معرفی خواهیم کرد که محدب می باشند و نیازی به هیچ گونه تغییر متغیری ندارند . در پایان با ارایه ی چند مثال عددی ، مفید بودن روش پیشنهای را برای مسایل برنامه ریزی هندسی با متغیر های غیر مثبت بیان می کنیم.


  30. تعادل شبکه ترافیکی چند کلاسه و چند معیاره و مساله سیستم های بهینه
    محمود عزیزی منزه 773

    به خوبی می‌دانیم که در مدل تعادل شبکه ترافیکی استاندارد با یک مقدار ارزش زمان ‎(VOT)‎ برای تمامی کاربران، پرداخت ‎(عوارض)‎ یک هزینه حاشیه‌ای می‌تواند به عنوان یک الگوی جریان تعادل کاربر در یک سیستم بهینه باشد.
    این نتایج زمانی برقرار هستند که یا "هزینه (پول)" و یا "واحد زمان" در تابع هدف سیستم بهینه مورد استفاده قرار گیرند و معیاری برای تعادل مصرف کننده ‎(کاربر)‎ باشند. این پایان نامه تعادل شبکه چند معیاره (هزینه در مقابل زمان) و مساله سیستم بهینه در یک شبکه با مجموعه‌ی مجزایی از ‎VOT‎ ها را برای چندین کلاس کاربری مورد بررسی قرار می‌دهد. به خصوص در این پایان نامه، سوالات زیر مورد بررسی قرار می‌گیرند:
    آیا جریان‌های بهینه کاربر به واحد (زمان یا پول) بکار رفته در اندازه گیری عدم ارزشمندی سفر در حضور قیمت گذاری جاده بستگی دارد؟
    آیا یک عوارض راه یکنواخت برای همه کاربران وجود دارد که بتواند از الگوی جریان تعادل چند بخشی به عنوان یک سیستم بهینه حمایت کند وقتی که تابع هدف سیستم یا بوسیله پول یا بوسیله واحدهای زمانی اندازه گیری می‌شود؟ (عوارض راه که برای همه کلاس‌های کاربری یکسان هستند).
    خواص کلی مجموعه عوارضی معتبر کدامند؟
     


  31. برنامه ریزی هندسی پوزینمیال با ضرایب و توان های بازه ای
    زینب موسوی 772

    برنامه ‏‌ریزی هندسی ابزاری قدرتمند برای حل مسائل متنوع بهینه ‌سازی غیرخطی فراهم می‌آورد. بسیاری از کاربردهای برنامه ‌ریزی هندسی در مسائل طراحی مهندسی می‌باشد؛ که اغلب در این مسائل، پارامترهای مسئله، نادقیق هستند. اگر پارامترها در یک مسئله، بازه‌ای باشند؛ در اینصورت مقدار تابع هدف نیز بازه‌ای خواهد بود.‎
    هدف این رساله، بدست آوردن مقدار تابع هدف در مسائل برنامه ‌ریزی هندسی بازه‌ای است که توان‌های متغیرهای تصمیم در تابع هدف، هزینه‌ها، ضرایب قیود و همچنین منابع (RHS)، اعداد بازه‌ای باشند. ابتدا مسئله برنامه ‌ریزی هندسی بازه‌ای را به یک زوج برنامه‌ ریزی ریاضی دو سطحی تبدیل کرده و سپس براساس قضیه دو‌گانی، زوج برنامه‌ ریزی ریاضی دو سطحی را به یک زوج برنامه‌ ریزی هندسی متعارف تبدیل می‌کنیم و کران‌های بالا و پایین مقدار تابع هدف را با حل این زوج برنامه‌ ریزی هندسی بدست می‌آوریم.
     


  32. یک روش برنامه ریزی چند هدفه فازی جدید مبنی برآنتروپی پایه ای برنامه ریزی هندسی و کاربرد آن در مسائل حمل و نقل
    تراوش-مرضیه 772

     در این پایان‌نامه,‎‎‎‎ ‎‏‎ یک برنامه‏‌ریزی ریاضی فازی با تعمیم اعداد فازی به عنوان ضرایب تابع هدف معرفی می‌شود.‏ همچنین یک مسئله‌ی حمل و نقل با یک محدودیت اضافی را مورد بررسی قرار می‌دهیم. در این مسئله علاوه بر تابع هزینه یک تابع هدف آنتروپی وجود دارد که مسئله‌ی حمل و نقل را به یک مسئله چندهدفه تبدیل می‌کند و با استفاده از برنامه‌ریزی ریاضی فازی جدید,‎ ‎‎‏این مسئله چندهدفه حمل و نقل آنتروپی با تعمیم اعداد فازی ذوزنقه‌ای به یک مسئله برنامه‌ریزی هندسی تبدیل می‌شود. در پایان جواب‌های بهینه پارتو از مدل حمل و نقل را یافته و چند مثال عددی برای ‏نشان دادن و تشریح چگونگی حل مسئله ارائه شده است.


  33. یک رویکرد تکراری برای حل مسائل برنامه ریزی کسری خطی چند هدفه
    طاهری -پروین 772

    در این پایان نامه یک رویکرد پارامتری تکراری برای حل مسائل برنامه ریزی کسری خطی چندهدفه ارائه می شود .
    این رویکرد در هر تکرار یک مسئله برنامه ریزی خطی را حل و جهت تضمین همگرایی تابع هدف را پارامتری کرده و محدودیت هایی به ناحیه شدنی اضافه می کند. تعداد قیود در هر تکرار ثابت می باشد و ناحیه شدنی در هر تکرار زیر مجموعه ای از ناحیه شدنی تکرار قبلی است .
    ویژگی جالب توجه این رویکرد این است که تعداد تکرارها مستقل از اندازه مسائل است بطوریکه مسائل برنامه ریزی کسری خطی چندهدفه را بعد از حداکثر دو تکرار با حداقل خطای مجاز 8-10 حل می کند و دو مثال عددی برای اثبات کارایی رویکرد ارائه شده بررسی شده است .
     


  34. یک روش برنامه ریزی غیرخطی اعداد بازه ای برای مسائل بهینه سازی غیرقطعی
    احمدی نژادباغبان-اکرم 772
    در این پایان‌نامه ‌یک روش برای حل مسائل غیرخطی عددبازه‌ای با ضرایب غیرقطعی در تابع هدف و در محدودیت‌های مساله ارائه شده است.
    با کمک روابط بین اعداد بازه‌ای تابع هدف مساله که در فرم غیرقطعی است به دو تابع هدف در فرم قطعی تبدیل می‌شود. محدودیت‌های در شکل مساوی و همچنین در شکل نامساویِ مساله نیز به صورت کلی به محدودیت‌هایی در فرم نامساوی و قطعی تبدیل ‌می‌شوند. هر دو تابع هدف که به فرم قطعی در آمده‌اند با استفاده از ترکیب خطی با هم یک مساله‌ی خطی و تک هدفه ‌می‌سازند. مساله به کمک روش تابع جریمه از حالت مقید به نامقید تبدیل شده و در نهایت نیز تصویر مولد درونی الگوریتم ژنتیک برای حل مساله‌ی نهایی معین و بهینه‌سازی نامقید به کار گرفته شده است. در آخر نیز برای درک بهتر روش از دو مثال عددی استفاده کرده‌ایم.



  35. یک الگوریتم جدید بهینه سازی سراسری برای برنامه ریزی هندسی سیگنومیال با استفاده از ساده سازی لاگرانژ
    آرامی-عبدالهادی 772
    در این پایان نامه، یک الگوریتم بهینه سازی سراسری -که متکی بر تبدیل متغیر نمایی از سیگنومیال برنامه ریزی هندسی (SGP) و برنامه ریزی تبدیل یافته دوگان لاگرانژ می باشد برای حل سیگنومیال برنامه ریزی هندسی پیشنهاد شده است. مشکل کاربرد دوگان لاگرانژی در زمینه بهینه سازی سراسری است که توابع لاگرانژی مقید برای تقریب ضرایب لاگرانژ اغلب غیرمحدب هستند. کمینه سازی یک تخمین خطی از تابع لاگرانژی است که بر این مشکل غلبه می‌کند و استفاده از دوگان لاگرانژی در درون یک چارچوب بهینه سازی سراسری را تسهیل می کند. در الگوریتم جدید کران های پایین با می‌نیمم سازی خطی به دست آمده از تابع لاگرانژ مقید برای تخمین ضرایب لاگرانژ حاصل می‌شود. الگوریتم شاخه و کران ارائه شده متکی بر آزادسازی لاگرانژی است تا کران های پایین و روش نیوتن بازه ای را فراهم آورد تا همگرایی را در همسایگی جواب سراسری بهبود بخشد . نتایج محاسباتی نشان می دهد که الگوریتم فوق کارا است.
  36. حل مسائل برنامه ریزی خطی چندسطحی چندهدفه بارویکردبرنامه ریزی آرمانی فازی
    زینب حمیدی اصل 772
  37. برنامه ریزی هندسی با پارامترهای فازی در بهینه سازی مهندسی
    ساره کمایی 771

    : برنامه ‏‌ریزی هندسی ابزاری قدرتمند برای حل مسائل متنوع بهینه ‌سازی مهندسی فراهم می‌آورد. بسیاری از کاربردهای برنامه ‌ریزی هندسی در مسائل طراحی مهندسی می‌باشد، که اغلب در این مسائل، پارامترهای مسئله، تقریبی ازمقادیر واقعی‌اند. اگر پارامترها در یک مسئله، فازی باشند؛ در اینصورت مقدار تابع هدف نیز فازی خواهد بود.‎
    هدف این رساله، بدست آوردن مقدار تابع هدف در مسائل برنامه ‌ریزی هندسی فازیست که متغیرهای تصمیم در تابع هدف، هزینه‌ها، ضرایب قیود و همچنین منابع (RHS)، اعداد فازی باشند. این ایده براساس اصل توسیع زاده می‌باشد. ابتدا مسئله برنامه ‌ریزی هندسی فازی را به یک زوج برنامه‌ ریزی ریاضی دو سطحی تبدیل کرده و سپس براساس الگوریتم دو‌گانی، زوج برنامه‌ ریزی ریاضی دو سطحی را به یک زوج برنامه‌ ریزی هندسی متعارف تبدیل می‌کنیم و کران‌های بالا و پایین مقدار تابع هدف را با حل این زوج برنامه‌ ریزی هندسی بدست می‌آوریم. تابع عضویت مقدار هدف ، تقریبی از مقادیر هدف در سطوح مختلف α می‌باشد‎.
     


  38. برنامه ریزی هندسی پارامتریک با ضرایب بازه ای
    نسیمه حنونی نژاد 771
  39. یک روش جدید کران آزاد خطی دوسطحی در حل مسائل برنامه ریزی هندسی
    فاطمه بازی کار 771
  40. روش کان- تاکر توسعه یافته برای حل برنامه ریزی دوسطحی خطی
    مریم خدادادی 770
  41. مسائل چند هدفه با پارامترهای فازی و بازیهای مقابل طبیعت
    صدیقه نیاکان 770
  42. روش تـابع هدف اصــلاح شـده بـرای حل مسائل بـرنامه ریـزی کســری چند هدفه ی غیر خطی.
    زهرا گواهی 770
  43. الگوریتم برنامه ریزی آرمانی فازی برای حل مسائل برنامه ریزی چند هدفه دو سطحی غیر متمرکز
    صادق صادقی 770
  44. یک روش برنامه ریزی آرمانی و سلسله مراتبی در حل مسایل گروهی فازی سلسله مراتبی
    زهرا باذلی محبوب 769
  45. یک رویکرد برنامه ریزی فازی برای ارزیابی کارایی با مدل های تحلیل پوششی داده‌ها
    اکرم ملک خیاط 769
  46. برنامه ریزی کسری خطی چندهدفه فازی با رویکرد سری تیلور
    نعمت اله صفایی شیربابا 769
  47. یک رویکرد اندازه گیری پایه ای کمبود بر مبنای تحلیل پوششی داده های شبکه
    مهدی امیری 768
  48. بررسی مسائل حمل و نقل چند هدفه با اعداد فازی
    ابوذر شیخی 768
  49. مسائل بهینه سازی چند هدفه با قیود معادله ای روابط فازی
    مرضیه السادات توحیدی 768
  50. کوتاه ترین مسیر روی شبکه های با پارامترهای فازی
    لیلا شریفی 768
  51. مساله حمل و نقل چندهدفه تحت فازی
    فریال مشکورزاده 767
  52. روش برنامه‌ریزی آرمانی فازی در حل مسائل برنامه‌ریزی چند سطحی
    مرضیه موسوی 767
  53. شرایط بهینگی کروش - کان-تاکر در مسائل برنامه‌ریزی چند هدفه با توابع هدف مقدار بازه‌ای
    مینا گودرزی 767
  54. تقریباً محدب از نوع (v,p) و برنامه‌ریزی چندهدفه ناهمگن
    رضوان علی پور دشت بزرگ 765
  55. مقایسه‌ی ساختاری تحلیل پوششی داده‌ها و برنامه‌ریزی خطی چندهدفه
    گلناز شجاعتی 764
  56. مطالعه مقایسه‌ای در روش‌های حل مسائل برنامه‌ریزی خطی تحت شبکه‌های عصبی
    موسی معصومی 763
  57. روشی ساده در محاسبه نقاط تقریبا کارا در مسائل برنامه ریزی خطی چندگانه کسری
    دلال مدحج 763
  58. بررسی برخی از الگوریتم‌های بهینه‌سازی با توابع هدف چندگانه خطی
    بابک ناریان 761