درگذشت عضو هیات علمی جوان دانشکده علوم‌ریاضی و کامپیوتر

دکتر سید محسن قریشی، عضو هیات علمی گروه ریاضی دانشکده علوم ریاضی و کامپیوتر در گذشت. در پی درگذشت ایشان، دکتر مهرداد نامداری رئیس دانشکده علوم ریاضی و کامپیوتر،   ضمن ابراز تاسف و تاثر، این ضایعه را به جامعه‌ی دانشگاهی کشور تسلیت گفت. متن پیام بدین شرح است:

بازگشت همه به سوی اوست

با کمال تاسف و تاثر باخبرشدیم، دانشکده علوم ریاضی و کامپیوتر دانشگاه شهید چمران اهواز یکی دیگر از همکاران پرتلاش و دلسوز خود را از دست داد.

زنده یاد  دکتر سید محسن قریشی ، فردی خوش‌برخورد، صبور، پرتلاش و مسئولیت پذیر بود که پس ازمدتی تحمل رنج بیماری، امروز دارفانی را وداع گفت و به دیدار معبود شتافت.

ضمن عرض تسلیت به خانواده گرانقدر ایشان و جامعه‌ی علمی کشور، به‌ ویژه همکاران محترم دانشگاه شهید چمران اهواز، رحمت و مغفرت جاودان را برای آن عزیز از دست رفته وصبر و   شکیبایی را برای بازماندگان ایشان از درگاه خداوند منان مسئلت می‌نمایم‌.

روحش شاد نامش جاودان

مهرداد نامداری