چهارشنبه, 29 شهريور 1396
رو عنوان : رییس کتابخانه مرکزی خبر داد:
عنوان : برگزاری مرحله دوم طرح غدیر
ییس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه شهید چمران اهواز از اجرایی شدن مرحله دوم طرح غدیر در دانشگاه شهید چمران اهواز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر خادمی زاده در این خصوص گفت: با توجه به سیر فزاینده هزینه‌های اشتراک نشریات علمی از یک‌سو و کاهش بودجه کتابخانه‌ها همراه با رشد سریع انتشارات موجب شد تا کتابخانه‌ها دیگر نتوانند تمامی مدارک موردنیاز کاربران خود را در اختیار داشته باشند و مجموع این مسائل باعث شده است تا مفهوم دسترسی در برابر مالکیت وارد ادبیات علم اطلاعات و دانش شناسی شود.

وی در خصوص برگزاری دور دوم طرح غدیر در دانشگاه، اظهار کرد: طرح غدیر( عضویت فراگیر) یکی از خدمات ارائه‌شده در بخش تأمین مدرک کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه شهید چمران اهواز به عنوان یکی از راه‌های فائق آمدن بر محدودیت‌های موجود بر سر راه تهیه منابع اطلاعاتی مطرح است.

رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: به دنبال نشست روسای کلیه‌ی کتابخانه های دانشگاه‌ها، موسسه‌ها، سازمان‌ها و ...... وابسته به وزارت عتف با دکتر علیدوستی رییس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران در بهمن‌ماه سال گذشته در خصوص اهمیت و ضرورت اجرایی شدن دور دوم طرح غدیر( عضویت فراگیر)، مقرر شد کلیه دانشگاه‌ها و مؤسسات دولتی زیر نظر وزارت عتف که درخواست عضویت در طرح را دارند باید تفاهم‌نامه‌ای در این خصوص را که از طرف وزارت عتف به دانشگاه ارسال می‌شود امضاء کنند.

خادمی زاده عنوان کرد: با توجه به حمایت و پشتیبانی دکتر خواجه رییس دانشگاه و دکتر حاجی دولو معاون پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز در خصوص دسترسی آسان کاربران به منابع اطلاعاتی، تفاهم‌نامه مذکور پس از موافقت به مدت 5 سال با پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران منعقد گردید.

وی در پایان افزود: بیش از 70 دانشگاه، پژوهشگاه، موسسه مطالعاتی و بنیاد و ... به عضویت طرح مذکور درآمدند و با توجه به این امر اعضاء طرح غدیر می‌توانند عضویت همزمان در آن‌ها را داشته باشند.

گفتنی است طرح مذکور برای اعضاء هیئت‌علمی رسمی و پیمانی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی بدون دریافت وجه قابل اجراء است.