نخستین آزمون TOLIMO در دانشگاه شهید چمران

سازمان سنجش برگزار می‎کند:

نخستین آزمون TOLIMO در دانشگاه شهید چمران

رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید چمران اهواز از برگزاری آزمون تولیمو (TOLIMO) تعین سطح دانش زبان انگلیسی برای نخستین بار در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر علیرضا جلیلی فر دراین‌باره بیان کرد: این آزمون از سوی سازمان سنجش کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: افرادی که تمایل دارند در این آزمون که23 دی ماه امسال به صورت سراسری در کشور برگزار می‌شود، شرکت کنند می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند.

رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید چمران اهواز، اظهار کرد: کسانی هم که قصد دارند این آزمون را در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار کنند در زمان ثبت‌نام باید این دانشگاه را انتخاب نمایند.

گفتنی است تولیمو یا TOLIMO، مخفف The Test of Language by the Iranian Measurement Organization  است که توسط سازمان سنجش آموزش کشور طراحی و اجرا می‌شود که درواقع آزمونی استاندارد برای تعیین سطح دانش زبان انگلیسی می‌باشد.